Over ons

Welkom op de website van Rijschool One Way uit Hoogezand. Rijschool One Way is de rijschool voor het snel en verantwoord halen van je rijbewijs. Jij staat als leerling altijd centraal bij onze rijschool en we hebben dan ook niet voor niets één van de hoogste slagingspercentages in de regio Groningen.

Bij ons les je in een nieuwe stoere Volkswagen Tiguan, een zeer comfortabele veilige auto met de nieuwste innovaties zoals; adaptive cruise control, dwz de auto is zelfremmend als je te dichtbij de voorganger komt. Ook heeft de auto Lane Assist. Dat houdt in dat als de leerling buiten de rijstrookbelijning komt, dan stuurt de auto terug naar de juiste plaats op de weg. Verder heeft de Tiguan nog een paar leuke veiligheden met navigatie en telefoon voorbereiding door middel van de voice, spraakbediening, heel handig en vooral veilig dus.

De rijschool verzorgt rijlessen in onder andere Groningen, Winschoten, Hoogezand, Veendam, Wildervank, Scharmer en Harkstede.

Naast onze losse les prijzen hebben wij ook zeer voordelige lespakketten in verschillende samenstellingen. Op de pagina ‘Pakketten’ vind je deze in een handig overzicht. Bekijk ze hier.

VW-Tiguan