Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 66.249.73.202 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Thomas
In 1x geslaagd bij rijschool oneway. Wat een top rijschool, goeie duidelijke uitleg. Gea neemt de tijd als dit nodig is Een goeie voorbereiding voor het examen heb ik zeker gehad bij rijschool oneway. En niet te vergeten de goeie/mooie auto. Zeker een aanrader.
Tanacha
In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
Freek
Yess! in 1 keer afgereden en nét op tijd! Bedankt Gea en Rijschool Oneway voor de goede en fijne lessen en het relaxte sfeertje.
Brenda Jongst
Vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald bij rijschool one way! Goeie rijlessen, stap voor stap alles geleerd met goeie uitleg. Dankjewel Gea!
Jan
Rijschool oneway is een superrijschool,en een absolute aanrader om mee in zee te gaan
Jeroen
Hij is binnen hoor!! Bedankt voor de leuke lessen, af en toe had ik even een schop onder mijn kont nodig maar daardoor ben ik wel in 1 keer geslaagd. Heel veel plezier nog en wie weet kom ik je nog eens tegen als we beide moeten wachten voor een stoplicht haha. Groetjes Jeroen
Vincent
geweldige rijschool, leuke instructrice, ben in een keer geslaagd. een goede aanrader.
Jelmer
Tsjonge jonge, ik in één keer geslaagd, wie had dat gedacht! Ik niet in ieder geval. Gea heeft me fantastisch geholpen. Ze vindt altijd wel een manier waarop je de kneepjes doorkrijgt. Verder is het erg gezellig met Gea. Gea was soms zelfs een beetje als een moeder voor me. Ik raad iedereen rijschool oneway aan!
Marc
Bedankt Gea voor de instructiess, ben deze maand in 1 keer geslaagd en kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Maurice
Ik heb een maand geleden mijn rijbewijs gehaald bij Gea, in 1 keer geslaagd, vond het atijd leuke en gezellige lessen. Ik kan je zeker Oneway aanraden als je nog moet beginnen met rijlessen. Groetjes Maurice.
Niels
hallo Gea Ik ben een maand geleden in 1 keer bij jou geslaagd, ik heb een leuke tijd gehad en heb erg veel geleerd, voor mensen die nog opzoek zijn naar een rijschool kan ik One Way aanraden. gr Niels
Sandra
Hallo Gea, Vandaag ben ik bij je geslaagd. In 1 keer. Vond de lessen altijd heel gezellig, en interessant nu kan ik zelf proberen veilige kilometers te maken Bedankt !!!! Groetjes Sandra
Harma
Hallo Gea heb altijd met plezier bij je gereden ben blij dat ik hem bij jou hebt gehaald ben nu al weer bijna 2maand zelf aan het rijden in mij eigen autootje ik wens je nog hele fijne kilometers met je leerlingen groetjes harma
Alexandra
Dankjewel Gea voor het lessen voor mijn rijbewijs, ik vond het altijd erg gezellig. Ben ook in de eerste keer geslaagd. Heel erg bedankt!
Nathalie
Vanmorgen geslaagd, en wel voor de eerste keer! 😀 Dit was mij nooit gelukt zonder de goede instructies van Gea. Het is met Gea altijd erg gezellig, maar wanneer het nodig is, kan ze ook serieus zijn. Rijschool Oneway vind ik een hele goede rijschool, waar ik goed heb leren rijden en die ik iedereen aanraad!!
Peter
was een zeer leuke tijd in de auto bij Gea. heb me altijd prima vermaakt. ben wel zeer blij dat ik nu eindelijk na 2x me rijbewijs heb! wens iedereen suc6 die nog zijn papiertje moet halen, en mensen die nog niet weten waar ze willen rijden, kan ik One-Way cker aanraden! groetjes Peter.
Anouk
Ik heb altijd met plezier hier gelest, en ben vandaag geslaagd, direct de eerste keer. Het is heel gezellig in de auto met Gea, maar inderdaad is ze wel serieus als het nodig is. Duidelijke uitleg en precies de goede begeleiding. Ik ga het wel een beetje missen 🙂 Ik raad iedereen deze rijschool aan
Mark
Gisteren mijn rijbewijs gehaald, en in 1x nog wel, hoera!:P Ik heb ook met veel plezier bij deze rijschool gereden en heb geen twijfel dat de mensen na mij dat ook zullen doen.
Rico
Rijschool One Way raad ik iedereen aan. Ik heb hier dan ook met veel plezier gereden en ga het ook wel een beetje missen. De rijschool is goedkoop en biedt erg veel kwaliteit. Met Gea in de auto is het erg gezellig, je kan gezellig met haar praten wanneer dat kan, en ze is serieus op de goede momenten. Heb mijn rijbewijs en 1x gehaald!!! Had me echt geen betere rijschool (en vooral instructrice) kunnen wensen!!!
Arend
Idem dito Met veel plezier bij deze rijschool gereden en in één keer geslaagd! Veel succes met deze rijschool en met de mooie auto.