Rijschool Groningen

Rijschool One Way is de ideale rijschool om rijlessen bij te volgen als je een rijschool zoekt in de omgeving van Groningen. Bij rijschool One Way kun je veilig en betrouwbaar jouw rijbewijs halen onder begeleiding van een zeer ervaren rij-instructrice. Woon je bijvoorbeeld in Groningen, Hoogezand, Winschoten, Haren, Leek of Veendam of in één van de kleinere dorpen in deze omgeving, dan ben je van harte welkom om bij rijschool One Way rijles te komen volgen. Wij kunnen je van huis ophalen en na een rijles van een uur, weer bij jouw huis afzetten. Ben je scholier of student in Groningen? Dan kunnen wij jou ook bij jouw school komen ophalen en bijvoorbeeld na de rijles weer thuis afzetten. Ideaal toch?

De rijexamens van rijschool One Way vinden altijd plaats in Groningen of in Winschoten. Omdat de rijexamens plaatsvinden in Groningen of Winschoten zullen we ervoor zorgen dat jij genoeg ervaring hebt met het rijden in een drukke stad zoals Groningen. Aan het begin is een rijles in het centrum van Groningen best wel spannend. Er zijn in Groningen veel auto’s en fietsers op de weg waar je rekening mee moet houden. Maar juist door het drukke verkeer, leer je snel anticiperen op verschillende situaties en zul je zien dat het al heel snel helemaal niet eng meer is. Ook leer je in korte tijd veel verkeerssituaties kennen. Wij van de rijschool begeleiden jou natuurlijk stap voor stap en zorgen er altijd voor dat jij je zelfs in het drukke verkeer nog op je gemak kan voelen. Doordat we onze leerlingen stap voor stap begeleiden en iedere leerling op zijn/haar eigen manier laten leren, heeft rijschool One Way een slagingspercentage om trots op te zijn!

Woon jij in Groningen, Hoogezand, Winschoten, Haren, Leek, Veendam of in één van de kleinere dorpen in deze omgeving en lijkt het je leuk om bij ons te komen rijlessen, neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk eens rustig onze voordeel-pakketten en kies een pakket dat goed bij jou past.