Pakketten

Wil je graag beginnen met lessen en wil je direct weten waar je aan toe bent?

Een voordelige optie is dan om gebruik te maken van 1 van de onderstaande rijles pakketten.

Let op!

Om een juiste pakketkeuze te maken doen wij een intest. Pakketprijzen zijn excl EV. Restitutie van gelden bij het niet volledig uitrijden van de pakketten is niet mogelijk.

Interesse om bij ons te komen lessen? Neem dan contact met ons op!

[contact-form-7 id="96" title="Contactformulier 1"]

Goed om te weten:

Wat is een rijtest ?

Met een rijtest bepaalt de instructrice welk rijlespakket het beste aansluit bij je vaardigheden. Wat kan ik verwachten van de rijtest: Samen met de instructrice ga je je eerste officiële rijervaring opdoen. Dat is leuk en best spannend. Op basis van het beeld wat zij hiervan heeft gekregen, er wordt gelet op hoe je omgaat met het mechanisme van de auto, welke kennis je hebt van verkeersborden en de regels, zal er een vrijblijvend advies worden gedaan welk pakket je het beste kunt nemen.

Gedurende de rijopleiding wordt duidelijk of je voldoende hebt aan de lessen in het pakket om voor het rijexamen te gaan. Mocht het gewenst niveau nog niet gehaald zijn wordt er altijd een voorstel gedaan hoeveel lessen er nog nodig zijn om goed voorbereid voor het examen te gaan. De ervaring leert dat je soms beter een paar lessen meer kunt nemen, zodat dan de kans van slagen groter is. Zeg nou zelf wat is er leuker om in één keer dat roze papiertje te halen. Rijschool One-Way kiest voor kwaliteit en maatwerk en bepaald samen met zijn leerling welke weg het beste bewandeld kan worden. Voor de één is dat een relatief korte weg en voor de andere een iets langere, maar één ding staat vast is dat wij samen zorgen dat je binnenkort je rijbewijs in je bezit hebt.