Rijschool Groningen

Rijschool One Way is de perfecte rijschool om rijlessen bij te volgen als je een rijschool zoekt in de omgeving van Groningen. Er lessen veel studenten en scholieren bij onze rijschool, die studeren in Groningen. Deze studenten kunnen we ophalen bij school voor een rijles van een uur en weer thuis of op een andere locatie naar keuze afzetten. Ook halen we vaak studenten of scholieren op bij het station in Groningen om vanaf daar de rijles te beginnen. De keuze vanaf waar je wilt lessen is dus helemaal aan jou!

Wij van de rijschool proberen met onze leerlingen zo veel mogelijk in de stad Groningen te lessen. Dus ook als je uit een van de buitendorpen komt zul je vaak rijles hebben in de stad Groningen. Wij kiezen er bewust voor om zoveel mogelijk met onze leerlingen te lessen in Groningen, omdat het drukke stadsverkeer jou snel laat anticiperen op verschillende situaties. Aan het begin is een rijles in het centrum van Groningen best wel spannend. Er zijn in Groningen veel auto’s op de weg en dan hebben we het nog geen eens gehad over de vele fietsers, die lang niet altijd goed uitkijken! Maar juist door het drukke verkeer, leer je snel anticiperen op verschillende situaties en zul je zien dat het al heel snel helemaal niet eng meer is. Ook leer je in korte tijd veel verkeerssituaties kennen. Wij van de rijschool begeleiden jou natuurlijk stap voor stap en zorgen er altijd voor dat jij je zelfs in het drukke verkeer nog op je gemak kan voelen. Nog een voordeel aan rijles in Groningen: het rijexamen vindt ook in Groningen plaats. Des te meer ervaring jij hebt met het rijden in de drukke stad, met des te meer vertrouwen zit jij in de auto tijdens het rijexamen en des te groter is de kans dat je in één keer slaagt voor het rijexamen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen lessen? Neem dan gerust contact met ons op, bekijk eens rustig onze voordeel-pakketten of maak gebruik van de voorjaarsactie, waarbij je 25 lessen en een examen krijgt voor een bedrag van slechts €999! Bij onze rijschool les je altijd een heel uur in plaats van 50 minuten. Rijexamens vinden bij ons altijd plaats in Groningen of in Winschoten.