Rijschool Haren

Ben je woonachtig in Haren en ben je op zoek naar een goede betrouwbare en voordelige rijschool, neem dan rijles bij Rijschool One Way. Wij hebben al veel leerlingen uit Haren blij mogen maken met hun rijbewijs. Als je in Haren woont kunnen wij jou bij je huis op komen halen en na een les van een geheel uur, weer bij jou huis is Haren afzetten. Ben je een scholier in Haren? Dan kunnen we jou ook bij jouw school in Haren ophalen en bijvoorbeeld thuis weer afzetten. Woon je in een van de dorpen in de buurt van Haren, bijvoorbeeld in Glimmen of Noordlaren dan bij je onze rijschool ook aan het goede adres. Ook voor jou geldt dat we je thuis kunnen ophalen en ook weer thuis kunnen afzetten.

Omdat Haren dicht bij Groningen gelegen ligt, zullen we zoveel mogelijk in de stad Groningen rijlessen. Wij kiezen er bewust voor om zoveel mogelijk met onze leerlingen te lessen in de stad Groningen en niet alleen in Haren, omdat het drukke stadsverkeer jou snel laat wennen aan verschillende verkeerssituaties. Des te sneller jij went aan het drukke verkeer, des te beter kun je er ook mee omgaan en in des te minder lessen ben jij klaar voor het rij-examen. Aan het begin is een rijles in het centrum van Groningen best wel spannend. Het is namelijk altijd een druk in de stad met de vele automobilisten en de vele fietsers. Maar juist door het drukke verkeer, leer je snel anticiperen op verschillende situaties en zul je zien dat het al heel snel helemaal niet eng meer is. Ook leer je in korte tijd veel verkeerssituaties kennen. Wij van de rijschool begeleiden jou natuurlijk stap voor stap en zorgen er altijd voor dat jij je zelfs in het drukke verkeer nog op je gemak kan voelen. Nog een voordeel aan rijles in Groningen als je in Haren woont: het rijexamen vindt altijd in Groningen plaats en niet in Haren zelf. Hoe meer ervaring jij dus hebt met het rijden in de stad, hoe groter de kans dat jij jouw rijbewijs bij onze rijschool in één keer haalt.

Kom je uit Haren en zoek je een goede rijschool? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze voordeelpakketten. Als je in Haren woont kun je ook gebruik maken van de voorjaarsactie van de rijschool, waarbij je 25 rijlessen en een examen krijgt voor een bedrag van slechts €999!