Rijschool Hoogezand

Rijschool One Way uit Hoogezand is de perfecte rijschool om rijlessen bij te volgen als je een rijschool zoekt in Hoogezand. Wij kunnen je bij jouw huis ophalen en daar ook weer afzetten, ideaal dus! Woon je in Hoogezand, maar ga je naar school in Groningen, dan kunnen wij jou ook ophalen van jouw school in Groningen en vanaf daar de rijles beginnen. Woon je niet in Hoogezand og Groningen, maar bijvoorbeeld in Appingedam, Winschoten, Haren, Finsterwolde, Delfzijl, Bedum, Bellingwedde, Loppersum, Leek, Ten Boer, Sappemeer, Scharmer, Stedum, Ten Post, Hoogkerk, Beerta, Pekela, Blijham, Midwolda of Scheemda? Ook dan ben je van harte welkom om bij ons rijles te volgen!

Kom je uit Hoogezand of uit een van de dorpen hierboven, dan zul je zeer regelmatig rijles hebben in de stad Groningen. Wij van de rijschool proberen met onze leerlingen zo veel mogelijk in de stad Groningen te lessen. Wij kiezen er bewust voor om zoveel mogelijk met onze leerlingen te lessen in Groningen, omdat het drukke stadsverkeer jou snel laat anticiperen op verschillende situaties. Aan het begin is een rijles in het centrum van Groningen best wel spannend. Er zijn in Groningen veel auto’s op de weg en dan hebben we het nog geen eens gehad over de vele fietsers, die lang niet altijd goed uitkijken! Maar juist door het drukke verkeer, leer je snel anticiperen op verschillende situaties en zul je zien dat het al heel snel helemaal niet eng meer is. Ook leer je in korte tijd veel verkeerssituaties kennen. Wij van de rijschool begeleiden jou natuurlijk stap voor stap en zorgen er altijd voor dat jij je zelfs in het drukke verkeer nog op je gemak kan voelen. Nog een voordeel aan rijles in Groningen: het rijexamen vindt in Groningen of Winschoten plaats. Des te meer ervaring jij hebt met het rijden in de drukke stad, met des te meer vertrouwen zit jij in de auto tijdens het rijexamen en des te groter is de kans dat je in een keer slaagt voor het rijexamen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen lessen? Neem dan gerust contact met ons op, bekijk eens rustig onze voordeel-pakketten of maak gebruik van de voorjaarsactie, waarbij je 25 lessen en een examen krijgt voor een bedrag van slechts €999!