Rijschool Veendam

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Veendam? Dan ben jij bij rijschool One Way aan het goede adres. Als je in Veendam woont kunnen wij jou thuis ophalen en ook weer thuis afzetten. Ideaal toch zo’n rijschool? Ben je een scholier of een student en ga je naar school in Veendam Winschoten of Groningen dan kunnen wij je ook bij school ophalen, een uur rijlessen en bijvoorbeeld weer thuis in Veendam afzetten. 

Als je in Veendam woont betekent het niet dat je ook alleen in Veendam rijles krijgt. Wij van de rijschool proberen onze leerlingen zo veel mogelijk voor te bereiden op alle mogelijke verkeerssituaties. Als leerling van rijschool One Way, zul je dan ook regelmatig rijles krijgen in Winschoten en Groningen. Aan het begin is een rijles in een drukke stad best wel spannend. Er zijn bijvoorbeeld in Groningen altijd veel auto’s en fietsers op de weg. Maar juist door het drukke verkeer, leer je snel anticiperen op verschillende situaties en zul je zien dat het al heel snel helemaal niet eng meer is. Ook leer je in korte tijd veel verkeerssituaties kennen. Wij van de rijschool begeleiden jou natuurlijk stap voor stap en zorgen er altijd voor dat jij je zelfs in het drukke verkeer nog op je gemak kan voelen. Als je woonachtig bent in Veendam zijn er twee plaatsen waar je af kunt rijden: Groningen of Winschoten. Het is dan natuurlijk ook een mooi voordeel dat je deze steden al goed kent en weet wat je kan verwachten tijdens je rijexamen. Dit vergoot de kans dat jij net als heel veel andere leerlingen bij Rijschool One Way, in één keer slaagt voor je rijbewijs.

Kom je uit Veendam en lijkt het je leuk om bij ons te komen lessen? Neem dan gerust contact met ons op, bekijk eens rustig onze voordeel-pakketten of maak gebruik van de voorjaarsactie, waarbij je 25 lessen en een examen krijgt voor een bedrag van slechts €999! Bij rijschool One Way duren de lessen altijd een uur in plaats van 50 minuten, dus dat is ook weer mooi meegenomen. Voordat we beginnen met de lessen doen we altijd een in-test van een uur om in te schatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te behalen.