Rijschool Winschoten

Woon je in Winschoten en ben je op zoek naar een goede betrouwbare rijschool, kom dan lessen bij rijschool One Way! Wij van de rijschool kunnen je thuis ophalen in Winschoten en hier ook weer afzetten. Ga je naar school in Winschoten? Dan kunnen we jou ook bij je school in Winschoten op komen halen en na een rijles van een heel uur kunnen we jou bijvoorbeeld weer thuis afzetten. Ben je een student in Groningen, maar woon je in Winschoten? Ook geen enkel probleem we kunnen jou ook in Groningen ophalen en afzetten in Winschoten. Woon je in een van de kleinere dorpen rondom Winschoten dan ben ook van harte welkom om bij rijschool One Way te komen rijlessen.

Kom je uit Winschoten? Dan zul je regelmatig rijles hebben in Winschoten zelf of in de nabije omgeving van Winschoten. Ook zul je regelmatig rijles gaan krijgen in Groningen. Wij kiezen er bewust voor om zoveel mogelijk met onze leerlingen te lessen in Groningen, omdat het drukke stadsverkeer jou snel laat wennen aan verschillende verkeerssituaties. Aan het begin is een rijles in het centrum van Groningen best wel spannend. Er zijn in Groningen veel auto’s op de weg en dan hebben we het nog geen eens gehad over de vele fietsers. Maar juist door het drukke verkeer, leer je snel anticiperen op verschillende situaties en zul je zien dat het al heel snel helemaal niet eng meer is. Ook leer je in korte tijd veel verkeerssituaties kennen. Wij van de rijschool begeleiden jou natuurlijk stap voor stap en zorgen er altijd voor dat jij je zelfs in het drukke verkeer nog op je gemak kan voelen. Als je in Winschoten woont heb je de keuze uit twee plaatsen waar je je rij-examen kan laten afnemen: Groningen en Winschoten zelf. Hoe meer jij gewend bent aan het rijden in beide plaatsen, hoe meer kans je hebt om je rijbewijs in een keer te halen. Het halen van het rijbewijs in één keer is natuurlijk altijd het doel van rijchool One Way.

Ben je woonachtig in Winschoten en lijkt het je leuk om bij ons te komen lessen? Neem dan gerust contact met ons op, bekijk eens rustig onze voordeel-pakketten of maak gebruik van de voorjaarsactie, waarbij je 25 lessen en een examen krijgt voor een bedrag van slechts €999!